مدارس الفرسان العالمية | Al Forsan International Schools
Kids with Capes

FIS Summer Camp

In Alrakah and Alizdihar, Alqirawan.

A well-supervised, safe and engaging camp for Junior Campers

We are thrilled to announce FIS Camp at All our Campuses (Riyadh - Alkhober) !

We’ve created a variety of high-flying, mind-expanding, hands-on activities designed to make our  campers smile, think, explore, collaborate and grow in exciting new directions.

Space is limited!

الأماكن محدودة

راكة صيفي1.png
rakah 2summer.png
rakaha 3.png

للتعرف أكثر على تفاصيل برامج البرمجة لفرع الراكة الرجاء تحميل الملف المرفق

Learning to Swim
Boys During a Gymnastics Practice
Swimming-Twitter.png

This is a great summer place for your child.

The summer program starts on 1-7-2024 and  offers a variety of activities, including sports, entertainment, and education.

Each activity is available in two sessions: morning and evening, allowing you to choose the most suitable option for your child.

The timing, types, and prices of the programs vary depending on the branch where you wish to enroll.

The summer camp is conducted across four locations in Riyadh and the Eastern Province.

For more details on the programs and how to register,

please fill in your details in the form below.

هنا في الفرسان تجربة صيفية ممتعة لطفلك

This is a great summer place for your child.

البرنامج الصيفي يبدء في 1-7-2024 و يحتوي على أنشطة متنوعة رياضية و ترفيهية وتعليمية ،

يوجد لكل نشاط فترتين صباحية ومسائية يمكنكم الاختيار منها ما يناسب طفلك

تختلف أوقات البرامج وأنواعها و أسعارها حسب الفرع المرغوب التسجيل فيه

يتم اقامة المخيم الصيفي في 4 فروع في الرياض والشرقية

للمزيد من المعلومات حول البرامج والتسجيل فيها

الرجاء تعبئة البياناتك في النموذج ادناه

I would like to register
Which Campus
Which Activities?

More Than A School

We believe all kids deserve the chance to experience the life-changing power of activities. Our summer activities  will inspired kids with countless opportunities to laugh, lead and make lasting friendships.

Find Your Talent

We offer a unique learning environment where youth are introduced to outdoor experiences, can nurture their passions and explore new interests.